Καλέστε μας: (+30) 2310 655111 
Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Επί 40 συναπτά έτη το όνομα ΔΙΛΖΑ είναι ταυτισμένο με τα εκλεκτότερα υφάσματα επίπλου και τις ωραιότερες κουρτίνες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς. Όλες οι δημοφιλείς υπογραφές στο χώρο του υφάσματος επίπλωσης και της κουρτίνας σε μια τεράστια γκάμα επωνύμων ευρωπαϊκών οίκων φιλοξενούνται στα καταστήματα ΔΙΛΖΑ.

Οι ιδιόκτητες αποθήκες, χάρη στην τεράστια παρακαταθήκη που διαθέτουν, μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία του πελάτη με δυνατότητα άμεσης παράδοσης. Δεν είναι τυχαίο ότι ο όμιλος ΔΙΛΖΑ μεγαλώνει και αναπτύσσεται συνεχώς, αυξάνοντας τους εκθεσιακούς χώρους show room, τα σημεία λιανικής πώλησης, αλλά και τα stock house. Άλλωστε, την τελευταία δεκαετία η εταιρία αναπτύσσεται ραγδαία και στους τομείς του εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα και Βαλκανική.

Στόχος της εταιρίας ήταν και παραμένει η επένδυση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων στις πιο προσιτές τιμέ,ς αλλά και η διεύρυνση των συνεργασιών της με δημοφιλείς οίκους της παγκόσμιας αγοράς.

Σήμερα, ο όμιλος ΔΙΛΖΑ περιλαμβάνει αρίστης ποιότητος υλικά για την ένδυση επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, πλοίων και εστιατορίων, αλλά και βραδύκαυστα ή black out υφασμάτων και κουρτινών.

  • 1
  • 2

 

 

Dilzas.gr - Υφάσματα Επίπλων & Κουρτίνες στη Θεσσαλονίκη

Επιλεγμένα υφάσματα επιπλώσεων, για να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς και να δώσετε ένα διαφορετικό στυλ στο χώρο σας. 

Δες τώρα!

5300Clients

17830Patterns

1Store